На "Уманьпиво" розпочався сезон Уманського традиційного квасу

Пивоварня «Уманьпиво» розпочала сезон розливу «Уманського традиційного квасу». Напередодні, 28-го квітня, там випустили першу партію продукту.

«Наша пивоварня виробляє квас вже 46 років. Минулого року ми поліпшили рецептуру, а також для зручності споживачів додали новий формат пакування – пластикові пляшки, ємністю 1 літр. – розповідає СЕО «Уманьпиво» Ігор Кисіль. – Цього року сезон квасу розпочали саме із ПЕТ-пляшок. У перший день розлили понад 15 тисяч літрів. Одразу з виробничої лінії напій відправиться в роздрібні точки продажу по всіх регіонах України. Це означає – що вже на травневі свята українці зможуть придбати натуральний уманський квас у своїх містах»

Наразі «Квас уманський традиційний» - це натуральний пастеризований та нефільтрований квас живого бродіння. Його готують із житнього солоду, води, цукру та спеціальної раси дріжджів. Відтак напій має виражений смак хлібної скоринки та приємний кисло-солодкий присмак.

Це сезонний напій, який випускається з квітня по жовтень у двох форматах:

Кеги ємністю 50 л (термін придатності 20 діб з дати розливу);
ПЕТ-пляшки ємністю 1 л (термін придатності 60 діб з дати розливу).
30.04.2020 12:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter