Посол Ізраїлю Джоел Ленон відвідав пожежно-рятувальний підрозділ в Умані (відео)

Як інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, 25 лютого делегація Держави Ізраїль на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Держави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном під час робочого візиту завітала до пожежно-рятувального підрозділу Управління ДСНС у Черкаській області.

Візит поважного гостя до пожежно-рятувального районного підрозділу не випадковий, адже впродовж багатьох років питання пожежної та техногенної безпеки, якими опікується рятувальна служба, займає одне з провідних місць під час організації святкування одного з найголовніших свят хасидів з усього Світу, -удейського Нового року Рош а-Шана.

Із ізраїльською делегацією зустрівся начальник Управління Андрій Даник, який під час обговорення перспектив співпраці, запропонував для ізраїльської сторони новітній спільний проект під робочою назвою, «Співпраця заради майбутнього». Мета цього проекту забезпечення безпеки під час масового візиту прочан до Умані на святкування Рош а-Шана.

Звертаючись до гостей, начальник Управління зазначив: «Ваш візит до підрозділу свідчить про велике значення, яке ви приділяєте питанням безпеки громадян Ізраїлю в Україні. Андрій Даник також запевнив, - служба порятунку Черкащини високо цінує конструктивне ставлення Держави Ізраїль до співпраці в частині попередження і реагування на надзвичайні ситуації, а також ліквідації їх наслідків».
27.02.2020 12:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter