Студенти-дизайнери з ЧДТУ розмалювали стіни обласного геріатричного пансіонату

Стіни обласного геріатричного пансіонату розквітли дивовижними квітами – таку красу створили для них студенти кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету. Про це інформують у Черкаському прес-клубі.
Студенти-дизайнери з ЧДТУ розмалювали стіни обласного геріатричного пансіонату

- Нас залучили місцеві волонтери, з якими ми і раніше допомагали жителям пансіонату, - розповідає старша викладачка кафедри дизайну ЧДТУ Олена Галицька. – Фарби для розпису нам надала громадська організація «CVC», що реалізовує Всеукраїнський проект «Здоров'я у фарбах». Для ескізів розпису стін наші студентки (Анна Кальченко Анна Кучумова, Тетяна Романюк, Тетяна Христенко, Анна Шинкаренко, Катерина Войтенко, Вікторія Горбаченко, Вікторія Карпінська) взяли за основу роботи відомого англійського художника Вільяма Морріса. Чарівну атмосферу лісу, у якому знаходиться пансіонат, вирішили продовжити у самому холі, розмалювавши його стіни деревами, квітами і птахами. Мешканці пансіонату, які захоплено спостерігали за роботою студенток, залишилися дуже задоволені картиною, яка прикрашатиме місця їх вечірніх зборів біля телевізора.

Це не перший мистецький проект, у якому взяли участь студенти ЧДТУ – вони розмалювали стіни дитсадка «Золотий ключик», школу №8, притулок «Теплий дім», перетворили на яскраве панно паркан дитячої музичної школи.
14.02.2020 09:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter