До Шполянської ОТГ приєдналися село Терешки та селище Ховківка

За інформацією Шполянської міської ОТГ, до Шполянської територіальної громади приєдналися ще два населені пункти Шполянського району — село Терешки та селище Ховківка, які мали спільний орган місцевого самоврядування — Терешківську сільську раду. Рішення про приєднання сьогодні одноголосно ухвалили депутати міської ради.
До Шполянської ОТГ приєдналися село Терешки та селище Ховківка

У блоці питань порядку денного стосовно приєднання села Терешки та селища Ховківка, міські депутати одноголосно схвалили рішення про реорганізацію Терешківської сільської ради та виконавчого комітету. Надали згоду утворити Терешківський старостинський округ у складі Шполянської ОТГ і покласти обов’язки старости на донині діючу голову сільської ради — Валентину Драчову.

До складу Шполянської ОТГ мало увійти ще село Соболівка. Втім через технічні та юридичні помилки у документації наданій Соболівською сільською радою депутати не змогли ухвалити це рішення та повернули документацію на доопрацювання (виправлення). Тож питання щодо приєднання Соболівки до Шполянської ОТГ перенести на чергове засідання сесії міської ради.
29.01.2020 09:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter