"Великий эконом" Одарич: щоб 2013-го нам вкластися в показники Мінфіну, хтось має піти

"Великий эконом" Одарич: щоб 2013-го нам вкластися в показники Мінфіну, хтось має піти Бюджет Черкас наступного року буде дещо гіршим, ніж цьогорічний бюджет міста. Про це повідомив міський голова Сергій Одарич, інформують у Черкаському МВК. Він зазначив, що доведеться провести жорсткі заходи з економії.

— Ми маємо вкластися у показники Міністерства фінансів. Цього року мали ситуацію, коли з власних доходів міста оплачували делеговані повноваження держави. Ці повноваження постійно недофінансовуються. Тому наступного року нам необхідно буде вкластися у ті показники, які надає Міністерство фінансів, - зазначив міський голова.

Це стосується і апарату управління міськвиконкому. За його словами, у мерії працюють чиновники, які виконують делеговані повноваження, власні та змішані. Делеговані повноваження – це ті повноваження, які фінансуються за рахунок державного бюджету. Із 530 працівників 280 виконують державні повноваження, 120 – власні, а решта – змішані. Тому, за словами Сергія Одарича, напевно, доведеться переглянути чисельність працівників у тих департаментах, які виконують делеговані повноваження. Майже 100% «делегованих» в департаментах освіти, соціальної політики та охорони здоров’я.
– Зараз перед усіма керівниками цих департаментів поставлено завдання наступного року вкластися у показники, які надає Міністерство фінансів. Для цього доведеться змінювати структуру, переглядати умови оплати праці, чисельність працівників, які виконують делеговані повноваження, – зазначив Сергій Одарич.
25.12.2012 16:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter