У Черкасах проходить ІV Форум розвитку ОСББ

Як інформують у міськраді Черкас, в обласному центрі відбувається ІV Форум розвитку ОСББ. Цей захід об’єднав не лише черкаських співвласників багатоквартирних будинків, а й представників інших міст. Адже тема форуму «Об'єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» - актуальна для всієї України.
У Черкасах проходить ІV Форум розвитку ОСББ

Участь у заході взяв і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Як міський голова, я завжди підтримую об'єднання свідомих громадян заради добробуту і розвитку нашого міста. Переконаний, що майбутнє Черкас і всієї України саме за ОСББ. Бо гарний результат є тільки там, де люди організовуються і беруть справу у власні руки. На сьогодні в нашому місті 357 ОСББ, і я сподіваюсь, що в наступному році їх стане ще більше, адже саме такі свідомі й дієві об'єднання слугують великим стимулом для розвитку.

Фінансування ОСББ вже збільшено з 16 до 20 млн грн, і ми будемо намагатись зберегти цю динаміку та виконати всі зобов’язання, які взяла на себе міська рада.
Альтернативи об'єднанню співвласників багатоквартирних будинків немає. Бо краще за самих мешканців ніхто не знає, що для них краще - жодний ЖЕК, жодна управляюча компанія. Сподіваюсь, що наступний рік стане роком створення нових ОСББ - роком справжніх господарів», - підкреслив міський голова.
21.11.2019 18:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter