У Черкасах пройшов випуск слухачів підприємницького курсу «Старт та розвиток власної справи»

За інформацією Черкаської ОДА, звітували про реалізацію своїх бізнес-ідей та отримали сертифікати 7 слухачів курсу «Старт та розвиток власної справи #7». Цей навчальний курс вже вдруге запустили Черкаська Школа Підприємництва SMRNK в партнерстві з Департаментом регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаською Агенцією Регіонального Розвитку.
У Черкасах пройшов випуск слухачів підприємницького курсу «Старт та розвиток власної справи»

Курс тривав 2 місяці та був орієнтований на підприємців та, тих хто мав намір відкрити власну справу.

– Наразі вже всі випускники курсу реалізують свої бізнес-проекти: хтось запускає власну лінійку рюкзаків та сумок, хтось виготовляє крафтові чаї, а одна випускниця навіть вже експортує свої послуги за кордон. Всі бізнеси доволі різні, але вони важливі для розвитку регіону. – говорить директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік.

Навчання проходило в рамках обласної Стратегії та Програми розвитку малого і середнього підприємництва до 2020 року, адже одним із її пріоритетних завдань є фінансування підприємницької освіти. Завдяки цій ініціативі в цьому році проведено 2 навчальні курси для вже діючих та потенційних підприємців.

В рамках цієї Програми Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаська Агенція регіонального розвитку покрили 50% вартості навчання 7 особам.
19.11.2019 08:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter