Самовільно зведений гараж на Криваліївській, через який 4 будинки стоять без тепла, буде примусово знесений

Самовільно зведений гараж на Криваліївській, через який 4 будинки стоять без тепла, буде примусово знесений Як інформують у міськраді Черкас, виконавчий комітет ухвалив рішення стосовно примусового демонтажу незаконної тимчасової споруди по вул. Криваліївській поруч з будинком 69.

Це – гараж, який власник самовільно розмістив на тепломережі, де трапився порив. Через цю аварійну ситуацію у мешканців чотирьох прилеглих багатоповерхівок нині відсутнє тепло. Тоді як комунальники не мають можливості здійснити розкопки та ліквідувати порив, бо цьому у буквальному сенсі заважає незаконний гараж.

А оскільки його власник так і не відреагував на відповідні приписи управління інспектування Черкаської міської ради. Тож члени виконкому підтримали рішення прибрати його у примусовому режимі.

Під час виконкому міський голова Анатолій Бондаренко акцентував, що за його дорученням департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради у найкоротші терміни має підготувати та подати на виконком проекти рішень щодо демонтажу й інших незаконних тимчасових споруд.
31.10.2019 11:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter