На малій батьківщині Івана Піддубного в Красенівці відзначили 148 років від дня його народження

Як інформує Черкаська ОДА, на малій Батьківщині всесвітньо відомого борця Івана Піддубного в селі Красенівка, що на Чорнобаївщині, відзначили 148 – річницю від дня його народження.
На малій батьківщині Івана Піддубного в Красенівці відзначили 148 років від дня його народження

В урочистостях взяли участь очільники району та села, громадськість, учнівська молодь.

– Іван Максимович Піддубний – гідно ніс спортивну славу, прославляючи нашу Батьківщину далеко за її межами, він і тепер залишається прикладом високого патріотизму та спортивного героїзму.

Український спортсмен-борець. Шестиразовий чемпіон світу з вільної боротьби, який понад 40 років був непереможним борцем світу, став символом непереможної сили, блискучої майстерності і техніки, благородного духу і козацької звитяги. Він своїм прикладом довів, що для досягнення мети потрібно дуже багато працювати.

Шануючи сьогодні славу про легендарного українського спортсмена Івана Піддубного, наші земляки з гідністю роблять свій вагомий внесок у справу збереження країни, в забезпечення достатку та миру, в утвердження української державності, – зазначила перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик та звернулася до молодого покоління із закликом завжди шанувати традиції своїх предків.
09.10.2019 15:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter