У Черкаській ОДА відбулася презентація програми для молоді «Skills Lab: успішна кар’єра»

Відкриття та презентація програми для молоді «Skills Lab: успішна кар’єра» відбулася 12 вересня в прес-центрі Черкаської облдержадміністрації. Цього року програма вперше реалізовується в Черкасах за сприяння CSR Ukraine, експертної організації Центр «Розвиток КСВ», Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) у співпраці з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром та за підтримки Міністерства молоді та спорту України.
У Черкаській ОДА відбулася презентація програми для молоді «Skills Lab: успішна кар’єра»

Ініціатива запроваджена для розвитку та вдосконалення навичок, які потрібні для успішної побудови кар’єри, зокрема ефективного планування, критичного мислення, тайм-менеджменту, креативності та управління проектами. У минулому році в програмі взяли участь 150 хлопців та дівчат з 5 міст України, які вже успішно будують свою кар’єру.

Програма триватиме з 12 вересня по 10 жовтня 2019 року в Молодіжному ресурсному центрі (вул. Хрещатик, 193).

6 інтерактивних занять з розвитку 10 навичок майбутнього відбуватимуться щовівторка та щочетверга з 16.00 до 20.00. Учасники пройдуть інтегрований відеокурс лекцій від провідних компаній, отримають унікальні блокноти та брошури з планування кар’єри, відвідають практичні майстер-класи від професійних HR-менеджерів та візьмуть участь у креативних челенджах, дискусіях і креативних вправах. На фінальному заході учасники зможуть представити своє резюме місцевим роботодавцям, представити свої проекти та отримати омріяне запрошення на роботу.

«Цьогоріч програма «Skills Lab: успішна кар’єра» реалізується в Черкасах, Миколаєві та Кривому Розі. Ми отримали дійсно багато заявок від учасників, тому відбір був дуже складним. Але ми впевнені в тому, що ви всі мотивовані, будете сумлінно виконувати усі завдання і отримаєте максимальний результат від нашого проекту», − наголосила представниця Центру «Розвиток КСВ» Юлія Болгак.

Регіональна координаторка програми Олена Кудрявцева презентувала учасникам теми занять, анонсувала роботу із блокнотами та порадила бути активними і позитивно налаштованими впродовж усієї програми:

«Цього разу відбирати учасників було особливо складно, але цікаво, оскільки з кожним ми попередньо проводили інтерв’ю. Усі присутні в цій залі надзвичайно обдаровані особистості, яким залишилося лише вдосконалити свої навички та знання для самореалізації в житті. Бажаю всім бути успішними та щасливими в тій професії і команді, яку ви для себе оберете. Давайте разом будувати успішну кар’єру в Україні!», − зауважила регіональна координаторка програми Олена Кудрявцева.

З новим етапом програми «Skills Lab: успішна кар’єра» учасників привітав заступник начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Олександр Красюк. Він зазначив:

«Проект покриває дві стратегічні гілки вашого життя: власну справу та успішну кар’єру. Бажаю вам отримати позитивні емоції, цікаві знання та омріяну роботу у тому напрямі, який ви оберете!»

Заступник директора Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова зауважила, що серед учасників програми їй приємно бачити чимало знайомих обличь з «палаючими» очима.

«Ми щасливі, що зможемо працювати з вами і поділитися власним досвідом. Навичок для побудови кар’єри дійсно не вистачає. Тому кожен із нас повинен розвиватися щосекунди, адже як казала Аліса з книги Льюїса Керола: «потрібно бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти хоча б удвічі швидше!». Я б хотіла, щоб ви стрімко «бігли» в напрямі до вашого особистісного досвіду та професійної самореалізації», − зазначає Марина Бакланова.
13.09.2019 08:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter