За 8 місяців 2019 року понад 5,2 тис. сімей у Черкаській області отримали пакунки малюка після народження дитини

За 8 місяців 2019 року понад 5,2 тис. сімей у Черкаській області отримали пакунки малюка після народження дитини Як інформують у Черкаській ОДА, за 8 місяців цього року понад 5,2 тисячі сімей області отримали пакунки малюка при народженні дитини. Про це інформує директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало.

За його словами, починаючи з 1 вересня перелік товарів, що входять до складу пакунку малюка розширили. Зокрема, тепер до переліку включили пелюшки ситцеву, фланелеву та муслінову по 2 штуки. Додали ще 8 найменувань товарів. Йдеться про шкарпетки та слинявчик дитячий для малюків від 4 до 6 місяців, гребінець для волосся та вичісування молочних кірок, прокладки післяпологові, жіночі гігієнічні прокладки, комбінезон-трансформер з капюшоном демісезонний, багатофункціональний розвиваючий килимок для розвитку емоцій, фізичних та інтелектуальних здібностей дитини від народження, з двома змінними м’якими дугами та підвісними іграшками та гіпоалергенна губка для купання немовляти.

Відзначимо, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.06.2018 № 512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» з 1 березня 2019 року ЮНОПС здійснює прямі поставки «бейбі боксів» до пологових будинків та пологових відділень центральних районних лікарень.
11.09.2019 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter