У Сосновому Бору після реконструкції відкрили міст кохання

Як інформують у прес-службі КП “Дирекція парків”, в Сосновому бору відкрили для відвідувачів реконструйований міст кохання.
У Сосновому Бору після реконструкції відкрили міст кохання

- У п’ятницю ми отримали сертифікат про здачу об’єкта в експлуатацію. Відтепер ви можете прогулянки мостом відновлюються. Ми перепрошуємо за незручності через тривалість виконання робіт та отримання необхідних документів, - говорить керівник КП “Дирекція парків” Андрій Куча.

На мосту соснові дошки замінили на більш міцні акацієві. Відчистили та пофарбувалиі металеві деталі конструкції.

- Якщо соснові дошки потрібно було міняти раз на 3-4 роки, то акацієві достатньо відшліфувати раз на 5 років, пофарбувати і можна безпечно використовувати далі. Тобто термін експлуатації сягає понад 10 років, - говорить Андрій Куча.

Ремонт мосту розпочали ще минулоріч. Майже рік він був закритий на реконструкцію через розслоєні дошки та щілини між ними.

Для того, щоб не було гниття, грибка були зроблені невеликі щілини. Тепер опади. які випадають, не затримуються.

- Кошти на ремонт ми отримали ще минулого року. Потім був укладений договір. він пройшов експертизу. Оскільки цей об’єкт вважається складним, тому й процедура отримання дозвільних документів тривала довше. Коли ми отримали документи для початку робіт, уже був кінець року. Умови не дозволяли стартувати, - говорить керівник “Дирекції парків”.

У нічний час, як і до реконструкції, міст зачинятимуть для відвідувачів.
02.09.2019 09:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter