На День міста в Черкасах відбудеться родинний науково-розважальний фестиваль «Мрія-Фест»

14-15 вересня у Черкасах у межах святкування Дня міста відбудеться родинний науково-розважальний фестиваль «Мрія-Фест», який проведуть за підтримки Черкаської міської ради в Долині троянд. Захід передбачає низку активностей для черкасців і гостей міста: польоти на повітряних кулях, спортивно-розважальні локації, наукові експерименти для дорослих і дітей, а також дводенну музичну сцену, яка тішитиме фестивальників якісною музикою від гуртів початківців до всеукраїнсько відомих виконавців, серед яких і улюблений серед черкасців гурт «Антитіла».
На День міста в Черкасах відбудеться родинний науково-розважальний фестиваль «Мрія-Фест»

Так, перший день, 14 вересня, організатори «Мрія-фест» уже охрестили Рок-днем. Гітарними рифами та ударним вокалом відкриють сцену молоді гурти The Sixsters, The Frunk. Точно подивує своїми піснями всіх рок-гурт Біла Вежа. А надвечір усе місто запалить хедлайнер концерту - відомий гурт «Антитіла».

А вже 15 вересня на «Мрія-Фест» відбудеться Хіп-хоп-день. Музична сцена цього дня наповниться виконанням репера-черкащанина Freel. Відриватимуться і даруватимуть свої треки також Navka, XАС та Ivan Navi.
30.08.2019 13:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter