У Тальнівському районі жителі села Павлівка Перша власними силами відремонтували ФАП

У Тальнівському районі жителі села Павлівка Перша власними силами відремонтували ФАП Як інформують в Черкаській облраді, у с. Павлівка Перша Тальнівського району жителі власними силами відремонтували ФАП та впорядкували прилеглу територію.

– Матеріальну допомогу на придбання будівельних матеріалів для проведення ремонту приміщення ФАПу надала Ірина Ванникова. Роботи виконували завідуючий ФАПом Руслан Ротаєнко, усі працівники сільської ради, бібліотекар Галина Довжук. Допомагали небайдужі жителі села Олександр та Іван Рибаки. Пісок привіз житель Олександр Гординський. Спільними силами відремонтували маніпуляційну та внутрішній туалет, побілили і підвели приміщення, упорядкували прилеглу територію, – розповідає сільська голова Наталія Слободяник.

Перед цим Павлівска сільська рада надала згоду на прийняття приміщення ФАПу із спільної власності територіальних громад району до комунальної власності села. Тепер чекають на відповідне рішення районної ради, яка має їм передати будівлю ФАПу із сараєм.

У 2019 році сільською радою надано субвенцію районному бюджету на утримання Павлівського ФАПу, на зарплату молодшій медичній сестрі, яка виплачуватиметься за рахунок сільського бюджету та на придбання туберкуліну.
09.08.2019 12:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter