В Оршанці відбувся молебен на честь 5 прикордонників, які загинули 5 років тому під Маріуполем

Як інформують у Черкаській ОДА, сьогодні минають п’яті роковини з трагічного дня, коли у Маріуполі автомобільна колона прикордонників Головного центру в районі заводу “Азовсталь” була обстріляна із засідки.
В Оршанці відбувся молебен на честь 5 прикордонників, які загинули 5 років тому під Маріуполем

Військовослужбовці прямували до управління Донецького прикордонного загону, щоб змінити своїх колег з навчального закладу. Обстріл вівся з автоматів, гранатометів та снайперської зброї. Військовослужбовці почали відстрілюватися та дали гідну відсіч ворогу, але внаслідок бойового зіткнення загинуло 5 прикордонників, ще 7 отримали поранення. Ми з болем у серці згадуємо імена наших полеглих побратимів, які не повернулися з району бойових дій. Це старшина Сергій Єпіфанов, прапорщик Володимир Гречаний, підполковник Віталій Вінніченко, підполковник Микола Зайцев та працівник Олександр Островський.

Увесь особовий склад Головного центру підготовки особового складу в знак вшанування пам’яті прикордонників, які віддали своє життя за волю та незалежність України, провів пам’ятний захід-реквієм. Наприкінці військовий капелан Отець Олександр провів молебень за загиблими захисниками України.
14.06.2019 13:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter