У Черкасах рятувальники та військові відпрацьовували спільні дії на випадок надзвичайної ситуації (відео)

За повідомленням управління ДСНС у Черкаській області, на базі військової частини Збройних Сил України відбулось спільне навчання підрозділів Черкаського гарнізону ДСНС та військового пожежного підрозділу щодо ліквідації надзвичайних ситуацій.

Метою навчань було практичне відпрацювання заходів з ліквідації умовної аварії, пов`язаної із викидом хімічної речовини, гасіння умовної пожежі та вдосконалення порядку взаємодії органів управління і сил, які залучаються до оперативного реагування.

Після надходження повідомлення про пожежу на пункт зв’язку військової частини, до місця умовного загорання було направлено чергову зміну пожежної команди військової частини у складі одного відділення. Разом з тим, черговий по частині, про виникнення пожежі повідомив до Служби порятунку «101».

Згідно із розрахунком сил та засобі на місце виклику прибули вогнеборці 2-ї держаної пожежно-рятувальної частини міста, які після проведення розвідки, переконавшись, що обслуговуючому персоналу нічого не загрожує, приступили до ліквідації пожежі. Також рятувальники відпрацювали дії щодо проведення дегазації, дезактивації та знезараження автомобіля.

У ході тренування рятувальники та особовий склад військової частини підтвердили готовність до виконання завдань за призначенням у разі виникнення надзвичайної ситуації.
14.06.2019 11:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter