У міськраді Черкас триває реалізація проекту "Е-рішення для громад"

За інформацією міськради Черкас, 12 червня члени Команди впровадження проекту "Е-рішення для громад", який реалізується Центр Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe провели нараду щодо впровадження проекту в Черкаській міській раді.
У міськраді Черкас триває реалізація проекту "Е-рішення для громад"

Нарада була проведена за результатами Ідеатону та семінару Проекту, які відбулися 27-29 травня на базі Український католицький університет UCuniversity у Львові.

Під час наради були презентовані аналітичні е-рішення/кейси для громад, які можна реалізувати на основі отриманих ІТ-рішень та зібраних даних.

Найбільше зацікавлення члени Команди висловили до необхідності впровадження кейсу «Дашборд (інформаційна панель) – візуальне представлення даних, згрупованих за змістом на одному екрані для більш легкого візуального сприйняття інформації, до кейсу «Бюджетне моделювання» та представлення інформації щодо демографічних даних та динаміки.

В ході зустрічі був визначений поточний стан впровадження ІТ-інструментів та визначений перелік ІТ-рішень, які готові впроваджувати Команда в рамках Проекту та які були напрацьовані експертами Проекту, а також представниками міст/ОТГ під час Ідеатону.
13.06.2019 13:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter