Міська влада Черкас, Тренкін і Діскант привітали журналістів з професійним святом

Як інформують у міськраді Черкас, 6 червня в Україні відзначають День журналіста. З цієї нагоди представники міської влади привітали черкаських «акул пера та мікрофона».

На захід завітали представники провідних ЗМІ Черкащини: газет, телекомпаній, радіо та інтернет-видань. Вдячність за співпрацю і за допомогу у інформуванні населення про актуальні питання життєдіяльності міста Черкаси представникам ЗМІ висловили міський голова Анатолій Бондаренко, заступник міського голови Ігор Волошин, депутат міської ради, голова бюджетної комісії Юрій Тренкін і депутат міської ради Роман Діскант.
Міська влада Черкас, Тренкін і Діскант привітали журналістів з професійним святом

Вітаю із вашим професійним святом! Переконаний, що в кращому місті на землі працюють найпрофесійніші журналісти, які завжди тримають владу під контролем», - зазначив Анатолій Бондаренко.

«Роль журналістів у житті громади важко переоцінити. Ви не лише допомагаєте інформувати людей про важливі події в житті Черкащини, а й звертаєте увагу на існуючі недоліки, тим самим допомагаєте робити життя у нашому місті кращим», - звернувся до представників ЗМІ Ігор Волошин.

«Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем журналіста України! Ви робите непросту, але дуже цікаву і відповідальну справу – надаєте людям інформацію про все, що відбувається довкола: у нашому краї, в нашій Україні, у цілому світі. Нехай завжди вільним і правдивим буде ваше Слово! Бажаю вам міцного здоров'я, творчої наснаги, енергії та оптимізму!», - додав депутат Юрій Тренкін.
06.06.2019 17:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter