В Умані завершилися змагання з пожежно-прикладного спорту пам'яті Олексія Жирного

Як інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, 16 травня в 14-й державній пожежно–рятувальній частини відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті Олексія Жирного, в якому взяли участь дорослі та дитячі команди з Тальнівського, Монастирищенського, Маньківського, Христинівського, Жашківського районів та господарі.

За підсумком змагань у виконанні трьох етапів з підйому по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху, підйом по висувній драбині у вікно 3-го поверху та оперативного розгортання від пожежного автомобіля, переможцем Уманського зонального етапу стала команда 13-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Тальне. Другу сходинку вибороли рятувальники з селища міського типу Маньківка, а «бронзу» виборола команда з міста Монастирище.
В Умані завершилися змагання з пожежно-прикладного спорту пам'яті Олексія Жирного

Програма для дитячих команд хоча й відрізнялася від дорослої, але вимагала так само гарної підготовки та спортивного завзяття. Учасники юнацької програми змагалися в одяганні бойового одягу пожежного, підйомі по штурмовій драбині у вікно 2-го поверху та оперативному розгортанні від пожежного автомобіля.

У підсумку перше місце виборола юнацька команда Тальнівського району, другими стали діти із Жашківщини, а на третю сходинку п’єдесталу піднялась команда з Христинівського району.
17.05.2019 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter