В Оршанці відбувся випуск молодших інспекторів прикордонної служби

У Головному центрі підготовки особового складу відбувся урочистий випуск молодших інспекторів прикордонної служби та курсів підвищення кваліфікації кандидатів на отримання первинного офіцерського звання. Як інформують у Черкаській ОДА, свідоцтва про закінчення навчання отримали майже 400 військовослужбовців.
В Оршанці відбувся випуск молодших інспекторів прикордонної служби

Директор Департаменту особового складу генерал-майор Микола Маланчій за дорученням Голови Дежприкордонслужби України генерал-полковника Петра Цигикала привітав прикордонників з черговим випуском.

Нині у нас знаменна подія – черговий випуск охоронців державного кордону, – зазначив у своєму виступі Микола Маланчій. – У непростий для країни час ви будете нести службу по охороні державних рубежів. Попереду чимало випробувань, але отримані знання та ваша наполегливість дозволять вам з честю і гідністю виконати всі поставлені перед вами завдання. Щиро вітаю всіх із черговим випуском, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя. Голова служби впевнений, що наші випускники покажуть високі результати оперативно-службової діяльності під час виконання завдань з охорони державного кордону.

Під час проведення урочистих заходів генерал-майор Микола Маланчій здійснив вручення нагород кращим випускникам та персоналу і здійснив перевірку готовності Головного центру до прийому та розміщення чергового призову військовослужбовців строкової служби.
19.04.2019 14:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter