Бондаренко перевірив хід ремонту залу для занять дзюдо та Центру обслуговування громадян на Благовісній

Бондаренко перевірив хід ремонту залу для занять дзюдо та Центру обслуговування громадян на Благовісній Як інформують у міськраді Умані, Анатолій Бондаренко сьогодні оглянув ремонтні роботи, які тривають у приміщенні колишньої тютюнової фабрики, що на вул. Благовісній, 170, та провів там робочу нараду з підрядними організаціями.

Він, зокрема, перевірив хід реконструкції залу для занять дзюдо та Центру обслуговування громадян, що працюватиме за принципом «прозорого офісу».

У нові спортивній залі дзюдо займатимуть діти віком від 8 до 18 років, планується, що тут тренуватимуть вихованці КДЮСШ «Вікторія». Нині ремонтники працюють над впорядкуванням стін і стелі.

У Центрі обслуговування громадян, нагадаємо, надаватимуть послуги реєстрації місця проживання (прописки та виписки), державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, а ще – реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Під час розмови з представниками організацій, які займаються реконструкцією приміщень, Анатолій Бондаренко наголосив на необхідності пришвидшити ремонтні роботи. Акцентував і на важливості дотримуватися всіх будівельних норм.

– Ми повинні якомога швидше та якісніше зробити тут ремонт, аби вже цього року люди могли отримувати реєстраційні послуги в зручних та комфортних умовах, а наші дітки тренувалися в найкращих залах, – прокоментував мер.

Натомість підрядники запевнили його, що зал для занять дзюдо буде повністю готовий для відкриття до 1 травня, а «прозорий офіс» – до 1 липня.
29.03.2019 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter