У міській раді Черкас спростили пошук проектів та рішень завдяки електронному архіву

У міській раді Черкас спростили пошук проектів та рішень завдяки електронному архівуРішення з минулої сесії міської ради, яка відбулась восьмого листопада, вже внесено до електронного архіву нормативних документів міської ради та опубліковано на офіційному сайті. Тому всі бажаючі можуть ознайомитись з рішеннями та скористатись електронним архівом перейшовши за цим посиланням.
Нагадаємо, у міській раді спростили пошук проектів та рішень міської ради. Таким електронним архівом вже користуються декілька місяців. До того ж, дані постійно актуалізуються.
Електронний архів має зручну систему пошуку та є корисним як для працівників мерії, так і для городян. Потрібний документ можна легко знайти не лише за назвою, датою чи номером, але й шляхом контекстного пошуку (за словами в тексті документу).
Також система дозволяє відслідковувати пов’язані документи. Приміром, які рішення вносять зміни у необхідне рішення. Завдяки системі можна легко, без додаткових знань з програмування, публікувати на сайті нормативні документи. До того ж нова система підтримує роботу з найвідомішою безкоштовною базою даних MySQL, інформують у Черкаській міській раді.
15.11.2012 15:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter