Черкаська ТЕЦ: Опалювальний сезон у Черкасах розпочато

Черкаська ТЕЦ: Опалювальний сезон у Черкасах розпочатоЗа інформацією Черкаської ТЕЦ, 22 жовтня ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» у зв’язку із пониженням середньодобової температури повітря нижче 8°C розпочала подачу теплоносія до житлових будинків міста.

Нині підприємство переводить систему теплопостачання міста на зимовий режим. Подача тепла відбуватиметься поступово. Для того, аби стабілізувати температурний режим у будинках містян необхідно 3-4 дні. У першу чергу, централізоване опалення буде включено у будинках, балансоутримувачі яких забезпечили повне виконання заходів із підготовки теплового господарства до осінньо-зимового сезону.

Під час підключення системи не уникнути незначних пошкоджень на відгалудженнях від теплових магістралей та внутрішньоквартальних мережах, які оперативно ліквідовуються працівниками Черкаської ТЕЦ і КПТМ «Черкаситеплокомуненерго».

Адміністрація ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» звертається до жителів міста з розумінням поставитися до такої ситуації та вчасно повідомляти про наявність поривів та пошкоджень у системі теплопостачання.

Забезпечення якісних параметрів постачання тепла у будинку залежить також і від своєчасного проведення пусконалагоджувальних робіт на внутрішньобудинкових системах опалення. Тому, у разі несвоєчасної подачі тепла до вашого житла першочергово необхідно звернутися до балансоутримувача вашого будинку.

Зазначимо, що оплата за послуги теплопостачання буде здійснюватися із моменту підключення внутрішньобудинкової мережі працівниками СУБів, ОСББ та ЖБК до теплових мереж ТЕЦ.
23.10.2018 11:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter