"Осіннім пікніком" у Черкасах закрили парковий сезон

Цієї неділі, 21 жовтня, у Сосновому бору закривали парковий сезон «Осіннім пікніком». Долучилися до свята сотні черкасців з малечею. Активні забави, музична програма та смачні частування не лишили нікого байдужим.
"Осіннім пікніком" у Черкасах закрили парковий сезон

- Бабине літо дозволило нам відтягнути закриття сезону аж на кінець жовтня. Протягом цьогорічного сезону в парках та скверах відбулося більше сотні різноманітних заходів. Це і ті, які власними силами для містян організовує «Дирекція парків», мерія, так і свята та акції від громадських організацій та пересічних черкасців, - наголошує очільник КП «Дирекція парків» Володимир Стойко та бажає усім яскравого та веселого відпочинку.

З 12 до 15 години поблизу дитячого майданчика безперервно лунає весела музика. Малеча кружляє у хороводі, жваво танцює. Найактивніші отримують солодощі та різноманітні сувеніри.
"Осіннім пікніком" у Черкасах закрили парковий сезон

Не лишають без веселощів і дорослих. Наступний танцювальний конкурс – для мам та тат зі своїми дітками.

Тим часом на інших локаціях активно готуються до конкурсу на кращий осінній вінок, осінню композицію. Малеча сумлінно долучається до створення масштабної осінньої розмальовки.
"Осіннім пікніком" у Черкасах закрили парковий сезон

У перерві між конкурсами розважають гостей свята учасники вокального ансамблю "#PERLYNA&freedom". Серед них і фіналістка «Голосу країни. Діти» Христина Жуковська.

Після перерви організатори влаштували змагання для тат. На швидкість вони підіймають величезні гарбузи. Абсолютний рекорд серед татусів-силачів – майже 60 піднімань за 30 секунд.
22.10.2018 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter