Біля міськради Черкас підняли прапор Національного олімпійського комітету

Біля будівлі Черкаської міської ради підняли прапор Національного олімпійського комітету України під час урочистостей, на яких були присутні керівництво міської влади, Національного олімпійського комітету України, спортсмени та громадськість міста, приурочені з нагоди III літніх Юнацьких Олімпійських ігор), які з 6 по 18 жовтня 2018 року відбувається в аргентинській столиці Буенос-Айрес.
Біля міськради Черкас підняли прапор Національного олімпійського комітету

Як інформують у міськраді Черкас, національну команду України представляють 55 спортсменами у 22-х видах спорту, а саме: бадмінтоні, баскетболі 3x3, боксі, боротьбі вільній, велоспорті, веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное, гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, легкій атлетиці, плаванні, скелелазінні, спортивній акробатиці, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, сучасному п'ятиборстві, тенісі, тхеквондо, фехтуванні.

До складу національної команди України увійшли й троє представників Черкащини:

- Назара Чепурний - гімнастика спортивна, тренер - Ірина Надюк, м. Черкаси
- Іван Тищенко - академічне веслування, тренер - Михайло Гуленко, м. Черкаси
- Анастасія Деркач - легка атлетика, тренер - Сергій Лисенко, м. Корсунь- Шевченківський Черкаської області
Біля міськради Черкас підняли прапор Національного олімпійського комітету

За нагороди III літніх Юнацьких Олімпійських Ігор змагатимуться 3998 юних атлетів віком від 15 до 18 років з 206-ти країн світу, які розіграють 241 комплект нагород у 32 видах спорту (34 спортивні дисципліни). При цьому кількість дівчат та хлопців буде рівною — по 1999 осіб.

У І літніх Юнацьких Олімпійських Іграх, які відбулися в Сінгапурі 2010 року брав участь вихованець Черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2, представник кульової стрільби Сергій Куліш, який виборов бронзову нагороду Юнацьких Олімпійських Ігор, а вже в 2016 році здобув срібло XXXI Олімпійських Ігор.
08.10.2018 12:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter