24 вересня в Черкасах проходитиме форум Urban Talks: Черкаси & Львів

24 вересня в Черкасах проходитиме форум Urban Talks: Черкаси & Львів Як перетворити місто в бренд та створити успішну стратегію розвитку, як стимулювати створення стартапів та для чого місту розвиток ІТ. Про все це говоритимуть у рамках форуму Urban Talks: Черкаси & Львів. За інформацією міськради Черкас, він відбудеться в понеділок, 24 вересня, в приміщенні обласного художнього музею (за адресою: вул. Хрещатик, 259). Стартує форум о 17.00. Вхід – вільний.

У форматі коротких виступів та обговорень відомі спікери розкажуть про цікаві практики розвитку міста, особливості формування та виконання стратегій на прикладі Львова. Окрім того, учасникам презентують успішні кейси співпраці громади та влади.

У межах проекту до Черкас завітає міський голова Львова Андрій Садовий, який поділиться досвідом створення стратегії ідентичності сучасного міста. Про шляхи розвитку міста говоритиме й міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Серед іншого, львів’яни озвучать ключові архітектурні принципи їхнього міста, порушать тему доступності та естетичності міського простору. Експерти розкажуть чому важливим є питання формування екосистеми міста для створення стартапів та розвитку ІТ, як заробляти на відпочинковому туризмі та конференц-індустрії.
21.09.2018 09:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter