На фронті загинув уродженець Вергунів молодший сержант ЗСУ Володимир Ткачов

На фронті загинув уродженець Вергунів молодший сержант ЗСУ Володимир ТкачовЗа інформацією Черкаської РДА, 18 вересня внаслідок мінометного обстрілу в смт. Луганське Донецької області в районі Світлодарської дуги, загинув учасник ООС, уродженець села Вергуни, що на Черкащині, молодший сержант ЗСУ Володимир Ткачов. Бійцю було 48 років.

В цьому бою загинув іще один боєць – сержант Володимир Матвієнко. Внаслідок розриву міни калібру 120 мм військовослужбовці отримали поранення, несумісні з життям.

Речниця штабу ООС, капітан Вікторія Данильчук повідомилала, що з початком обстрілу бійці вели спостереження за полем бою та вживали заходів щодо зайняття укриттів своїми побратимами. На жаль, ворожа міна обірвала їхні життя. За смілі та рішучі дії сержанта Матвієнка Володимира та молодшого сержанта Ткачова Володимира представлено до державних нагород посмертно.

Відповідно до розпорядження Черкаської районної державної адміністрації дату прощальної церемонії з молодшим сержантом ЗСУ Володимиром Ткачовим – 21 вересня 2018 року – у Черкаському районі оголошено Днем жалоби.
20.09.2018 18:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter