В Умані розпочав роботу підрозділ патрульної поліції

Як інформують у міськраді Умані, 9 серпня, на автодорозі державного значення М-05 розпочав свою роботу підрозділ Управління патрульної поліції Черкаської області.

В урочистостях з нагоди відкриття стаціонарного посту дорожньої патрульної поліції Черкаської області взяли участь заступник Голови Національної поліції України полковник поліції Олександр Фацевич, керівництво Управління патрульної поліції Черкаської області, керівництво ГУНП в Черкаській області, заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Овчаренко, міський голова м.Умань Олександр Цебрій, громадськість та ЗМІ.
В Умані розпочав роботу підрозділ патрульної поліції

Відтепер 30 інспекторів підтримуватимуть правопорядок на відрізку автодороги державного значення Київ-Одеса М-05, що значно покращить безпеку руху на дорозі.

«Мені приємно вітати всіх тих, хто за професією, і за покликанням стоїть на захисті життя людей, протидіє злочинності та адміністративним правопорушенням. Питання дотримання правил дорожнього руху, зменшення злочинних посягань на життя громадян, зміцнення публічного порядку і безпеки в м. Умань сьогодні надзвичайно актуальне», - сказав міський голова Олександр Цебрій.

Також Олександр Володимирович зазначив про необхідність забезпечення укомплектуванням особового складу патрульної поліції в м. Умань
09.08.2018 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter