У Черкаській ОДА обговорили діяльність мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги

Як інформують у Черкаській ОДА, діяльність мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги в області обговорили сьогодні в обласній адміністрації. Тут під головуванням першого заступника очільника області Віталія Коваля відбулось чергове засідання регіональної робочої групи з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.

Фахівці Головного територіального управління юстиції у Черкаській області повідомили, що за період цього року виїздили до селищних та сільських рад 14 разів – аби надати їхнім жителям правову допомогу, зокрема щодо державної реєстрації у сфері земельних відносин, а також інших питань. Лише в липні відбулось кілька виїздів – в Чигиринський, Городищенський, Тальнівський, Корсунь-Шевченківский райони. Консультації надають спільно з приватними та державними нотаріусами, представниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Черкаській області.
У Черкаській ОДА обговорили діяльність мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги

Між тим, на офіційному сайті Головного управління юстиції можна переглянути розроблений графік роботи мобільних точок.

Під час засідання в ОДА Віталій Коваль поінформував присутніх про участь у II Антирейдерському форумі, що відбувся днями в столиці. Він, нагадаємо, проходив за ініціативи ГО «Бізнес-Варта» й ГС «Всеукраїнська Аграрна Рада».

– Під час Форуму спільно з владою, представниками малого й середнього бізнесу та громадських об’єднань шукали шляхи подолання явища рейдерських захоплень підприємств, – сказав Віталій Володимирович. – Обговорювали конкретні приклади рейдерських атак в різних регіонах. Йшлося також і про зміни в законодавстві щодо боротьби з рейдерством, зокрема про необхідність суттєвого посилення відповідальності тих реєстраторів, які вносять завідомо неправдиві дані до Єдиного державного реєстру юридичних і фізичних осіб-підприємців.
09.08.2018 08:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter