Черкаську поліцію привітали з 3-річчям від дня заснування

Три роки напруженої щоденної роботи відзначають працівники Національної поліції області. Як інформують у Черкаській ОДА, 4 липня їх вітали з професійним святом у Черкасах. Долучилися до привітань обласні та міські владці.
Черкаську поліцію привітали з 3-річчям від дня заснування

З цієї нагоди нацполіцейським області вручили цінні відзнаки та подарунки. Також, до третьої річниці роботи поліції України наказом Президента України від 4 липня 2018 року начальнику Головного управління Національної поліції у Черкаській області Валерію Лютому присвоєно чергове спеціальне звання вищого складу поліції – генерал поліції 3-го рангу.

Долучився до вітань поліцейських заступник очільника області Сергій Овчаренко. Він вручив поліцейським грамоти ОДА та обласної ради.

– За ці три роки ми з вами разом подолали чимало викликів, – каже посадовець. – І можемо сказати, що на Черкащині діє правоохоронний орган європейського зразка. Кожного дня наші поліцейські ризикують життям заради нашого спокою. І більша частина їхньої роботи проходить непомітно для нас, обивателів. Певен, що і в подальшому Національна поліція стоятиме на варті нашої безпеки.

Нині в лавах Нацполіції області несуть службу понад 2,6 тисяч працівників. Та, як відзначають в ГУ Нацполіції області, зберігається недоукомплектованість штату. Тут проводитимуть відповідні конкурси з набору.
05.07.2018 16:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter