19 червня Черкаська ОДА оголосить переможців конкурсу проектів неурядових організацій

Технічну, організаційну, фінансову спроможність та відповідність тематичним напрямкам враховували члени конкурсної комісії з відбору соціальних проектів неурядових організацій. Їх розглянули днями на засіданні в ОДА. Як інформують у Черкаській ОДА, зараз доопрацьовують, зокрема й аналізують відповідність вимогам бюджетного фінансування.

– До Департаменту культури та зв’язків з громадськістю надійшов загалом 51 проект від громадських організацій, – сказав перший заступник голови ОДА, голова конкурсної комісії Віталій Коваль. – Наше завдання – обрати ті з них, реалізація яких сприятиме вирішенню суспільно важливих соціальних проблем області.

Нагадаю, конкурс проходить в межах обласної програми розвитку громадянського суспільства на період до 2019-го. Цьогоріч на реалізацію маємо 950 тис. грн.
19 червня Черкаська ОДА оголосить переможців конкурсу проектів неурядових організацій

Зауважимо, кошторис кожного з поданих проектів різний – від 60 до 100 тис. грн. Серед пріоритетних напрямків: навчання проектному менеджменту та підвищення громадянської активності; соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та їхніх сімей на місцевому рівні; діяльність у сфері культури, туризму, популяризація української мови і народних традицій; популяризація екологічного та енергоефективного способу проживання і господарювання; сприяння становленню та розвитку дітей.

Результати відбору оголосять 19 червня.
15.06.2018 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter