На цьому тижні рух по мосту через Дніпро в Черкасах здійснюватиметься у режимі світлофорного регулювання

На цьому тижні рух по мосту через Дніпро в Черкасах здійснюватиметься у режимі світлофорного регулювання Служба автомобільних доріг у Черкаській області повідомляє, що на мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 продовжуються ремонтні роботи. На час проведення ремонтних робіт, цього тижня з 9 до 17 години рух автотранспорту по мосту здійснюватиметься згідно сигналів світлофора. У інший час - рух по мосту здійснюватиметься без обмежень.

Рух автотранспорту по мосту у режимі світлофорного регулювання здійснюється таким чином: з першої до тридцятої хвилини кожної години буде відкрито рух авто з Черкас в сторону Золотоноші, з тридцять першої і до завершення кожної години – відкрито рух транспорту із Золотоноші в сторону Черкас.

На мосту через Дніпро на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядна організація ТОВ «Альтком» встановлює металеве бар’єрне та перильне огородження. Світлофорне регулювання працюватиме лише під час виконання робіт, які потребують тимчасового обмеження руху автотранспорту для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху.
08.05.2018 15:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter