У Черкасах відбулися тренінги на тему організації протидії ВІЛ/СНІДу

25-26 квітня у Черкасах відбулися тренінги на тему «Організація надання соціальних послуг у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу за рахунок бюджетних коштів». Участь у навчанні взяли представники структурних підрозділів районних державних адміністрацій та міськвиконкомів з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, об’єднаних територіальних громад, інших управлінь і закладів Черкаського, Смілянського, Ватутінського та Тальнівського районів та представники інших організацій, залучені до надання соціальних послуг у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу.
У Черкасах відбулися тренінги на тему організації протидії ВІЛ/СНІДу

Захід відбувся у межах проекту «Поширення успішного досвіду пілотного проекту «Сталість ВІЛ-послуг у Черкаській області", за підтримки проекту USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії».

Під час тренінгу учасники дізналися про успішний досвід впровадження соціального замовлення, який впроваджувала БО «Від серця до серця» у Каневі та Канівському районі. Також були представлені практики організації та надання соціальних послуг у сфері протидії ВІЛ-інфекції, розглянуті основні напрямки законодавства щодо надання соціальних послуг, головні етапи та складові процесу організації та фінансування соціальних послуг тощо.


У Черкасах відбулися тренінги на тему організації протидії ВІЛ/СНІДу
27.04.2018 14:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter