У Каневі існує проблема з видачею паспортів. Люди оформлюють документи у сусідніх райцентрах

У Каневі існує проблема з видачею паспортів. Люди оформлюють документи у сусідніх райцентрах За інформацією міськради Канева, Канівський міський голова Ігор Ренькас провів традиційну апаратну нараду з представниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради і комунальних підприємств міста.

Очільник міста нагадав присутнім про ситуацію із проблемним оформленням паспортів у Канівсьому РС ДМСУ.

- Канівці їдуть за паспортами в Драбів, Золотоношу…, - зауважив І.Ренькас. - Треба проконсультуватися з іншими районними центрами, як вони справляються і чому в нас така проблема? Якщо бракує кадрів, то давайте звертатися до керівництва і вимагати додаткові одиниці. Можна піти на зустріч і тимчасово оформити працівника по договору. Треба щось робити, адже продовжуватися так не може.

У ході обговорення присутні озвучили можливість вирішення проблеми за умови придбання спеціального обладнання для виготовлення паспортів Канівському центру надання адміністративних послуг. До речі, подібна пропозиція лунала і на останньому засіданні сесії міської ради. Утім, на думку міського голови, треба шукати інші шляхи вирішення проблеми, оскільки сьогодні виділити з бюджету 300 тис.грн. можливості немає.
10.04.2018 16:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter