У Смілі підписано перші договори про наставництво

За інформацією міськради Сміли, днями Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підписав перші договори про наставництво. Підписання відбулося у Смілянській спеціальній загальноосвітній школі інтернат І-ІІ ступенів.
У Смілі підписано перші договори про наставництво

«Процес наставництва тільки починається. Протягом 2017 року ми впевнено йшли до мети, опановували нові знання та навички відкривали нові горизонти та інакше почали дивитись на питання, що стосуються наставництва та несімейних форм виховання. Це водночас дуже не простий, але такий необхідний шлях яким ми йдемо. Дякуємо нашим Наставникам з Київської ГО «Одна Надія» Тетяні Іордан, Вікторії Андросовій, Ірині Сацюк, Тетяні Коваль, Черкаському обласному ЦСССДМ та усім хто долучився до процесу масштабування наставництва в Україні. Попереду багато кропіткої роботи чекає на наставників, дітей, працівників закладу та працівників центру. Проте ми чітко знаємо заради кого і для чого ми це робимо. Тож ми докладемо зусиль, щоб забезпечити процес наставництва найкращим чином», – зазначають у центрі соціальних служб.

В Україні восени 2016 практики наставництва введенені в законодавство як елемент системи підтримки дітей-сиріт і позбавлених батьківської опіки «насамперед у підготовці до самостійного життя».
21.03.2018 19:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter