Працівниця черкаського Держгеокадастру не вказала в декларації, що володіє нерухомістю й автомобілем, - прокуратура

Працівниця черкаського Держгеокадастру не вказала в декларації, що володіє нерухомістю й автомобілем, - прокуратура 27 лютого прокуратурою Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього працівника Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, яка подала у встановленому порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік за формою, що визначена Національним агентством з питань запобігання корупції, в якій зазначила завідомо недостовірні відомості шляхом приховування факту користування нею об’єктом нерухомості та автомобілем.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні за матеріалами Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України УЗЕ в Черкаській області здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Черкаській області під процесуальним керівництвом прокуратури області.

Наразі прокуратурою вживаються заходи для забезпечення розгляду справи в суді в розумні строки.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у виді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
06.03.2018 13:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter