Конкурсна комісія Черкаської облради рекомендувала призначити завідувачкою Черкаської районної аптеки №5 Галину Юліну

Конкурсна комісія Черкаської облради рекомендувала призначити завідувачкою Черкаської районної аптеки №5 Галину Юліну Як інформують у Черкаській облраді, 10 січня 2018 року проведено засідання конкурсної комісії щодо визначення кандидатури на посаду завідувача комунального підприємства Черкаська центральна районна аптека №5 Черкаської обласної ради. Провів засідання голова комісії, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

На участь у конкурсі подала заяву одна особа – заступник завідувача КП Черкаська ЦРА №5 Юліна Галина Олексіївна, яка нині виконує обов’язки керівника.

Згідно із умовами проведення конкурсу, претендент на посаду презентувала членам комісії програму своїх дій щодо розвитку комунального закладу та плани роботи на найближчу перспективу на посаді завідуючого.

За результатами обговорення й голосування члени комісії вирішили кандидатуру Галини Юліну рекомендувати для призначення на посаду завідувача комунального закладу з подальшим укладенням контракту на 2 роки.

Остаточне рішення про призначення завідувача комунального підприємства Черкаська ЦРА №5 схвалюється депутатами на засіданні сесії обласної ради.
10.01.2018 16:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter