БО «Від серця до серця» оголошує набір до «Школи волонтерів»

БО «Від серця до серця» оголошує набір до «Школи волонтерів»БО «Від серця до серця» оголошує набір до «Школи волонтерів». Долучитися до навчання можуть всі охочі. Навчання безкоштовне, по завершенню якого кращі учасники зможуть стати працівниками благодійної організації.

До «Школи волонтерів» запрошуються активні та небайдужі люди, які готові працювати у сфері профілактики негативних явищ та популяризації здорового способу життя. Навчання складається із тематичних блоків, під час яких учасники отримають інформацію про профілактичну роботу, попередження торгівлі людьми, роботу із уразливими групами населення, із владою, молоддю, навчаться організовувати масові заходи, а також зможуть на практиці відпрацювати отримані знання.

«Школа волонтерів» надасть можливість усім охочим оволодіти основними знаннями та вміннями, необхідними для здійснення соціальної роботи. До викладання залучатимемо спеціалістів-соціальних працівників організації, які детально зможуть розповісти про специфіку роботи та її практичні аспекти. А саме навчання відбуватиметься у формі міні-тренінгів», — розповідає керівник проекту «Школа волонтерів» Марина Здоровець.

Окрім теоретичних знань, волонтери долучатимуться до акцій та інших заходів організації, проводитимуть тематичні заняття за методикою «Рівний—рівному».
По завершенню учні «Школи волонтери» пройдуть тестування та отримають сертифікати про успішне закінчення навчання. Найбільш вмотивовані та ініціативні учасники зможуть стати працівниками організації.

Заняття розпочнуться з листопада 2017 року та проходитимуть один раз на тиждень на базі БО «Від серця до серця».
03.10.2017 15:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter