Бондаренко підписав угоду з розробниками “MapaMagic”

Бондаренко підписав угоду з розробниками “MapaMagic”Як інформують у міській раді Черкас, партнерську угоду стосовно подальшої співпраці у рамках впровадження транспортної реформи в Черкасах щойно підписали міський голова Анатолій Бондаренко із засновником компанії “Ekreative” Віктором Євпаком.

– Ми знайшли повну підтримку і розуміння з боку керівництва компанії “Ekreative” . Тож Черкаська міська рада й надалі планує реалізувати транспортну реформу і разом з “MapaMagic” запроваджувати у громадському транспортні сучасні технології, які б стали найкращими в Україні, – наголосив Анатолій Бондаренко.

Свою підтримку висловив і Віктор Євпак, подякувавши за довіру та ефективність проведеної попередньої спільної роботи:

– Дуже радий, що цей процес розпочався. Ми готові робити багато класних речей для нашого обласного центру. Мова йде не лише про “MapaMagic”. Дійсно, хочемо, щоб Черкаси стало передовим містом в Україні.

Воодночас міський голова акцентував, що це – спільна перемога, зокрема, і над тими, хто гальмув, перешкоджав та не бажав реалізації транспортної реформи у Черкасах. А також - подякував за співпрацю та висловив впевненість у подальшому розвитку та позитивних результатах у цьому напрямку.

Програма MapaMagic, розроблена компанією Ekreative, допомагає слідкувати за рухом транспорту та планувати своє пересування містом. Представники компанії також створили мобільні додатки під iOS та Android. Додаток доступний для скачування на Google Play та Apple Store.
28.03.2017 10:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter