3-4 червня в Чигирині відбудеться конкурс краси і таланту «Красуня VIRAFEST 2017»

Віночки замість діадем і українські строї замість вечірніх суконь! Незвичайний конкурс краси відбудеться на Черкащині у межах щорічного фестивалю VIRAFEST, що триватиме у першій козацькій столиці – Чигирині 3-4 червня.

– Краса українок – особлива. І вона не лише в зовнішніх даних, а й в доброті, щирості, готовності допомагати іншим. Саме ці якості українських дівчат будуть розкриті під час конкурсу краси і таланту «Красуня VIRAFEST 2017», – відзначає ініціаторка фестивалю –голова Громадянського руху «За процвітання Черкащини» Наталія Нетовкіна.
3-4 червня в Чигирині відбудеться конкурс краси і таланту «Красуня VIRAFEST 2017»

Конкурс відбудеться за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації. Родзинкою конкурсу стане автентичний український стиль, тож конкурсантки дефілюватимуть у вишитих українських строях та віночках. Учасницям також запропонують розкрити свій талант та долучитися до волонтерської програми фестивалю.

Нагородою для переможниці стане ювелірна прикраса – перстень з діамантом від партнера конкурсу. Замість корони Красуня VIRAFEST отримає розкішний вінок в українському стилі від найкращих майстрів.

На сьогодні триває кастинг, до участі у якому запрошують всіх дівчат Черкащини, віком від 16 до 25 років.
20.03.2017 18:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter