Черкаські поліцейські почали проводити навчання з самооборони для жінок

За інформацією патрульної поліції Черкас, 26 жовитня на базі спортивного клубу у Черкасах, патрульні провели перше тренування із самооборони для жінок. Участь взяли майже 30 містянок.

Майстри спорту Олег Прудкий та Олександр Малюк розпочали заняття із елементів кросфіту та прийомів рукопашного бою. Розповіли про правові підстави застосування фізичної сили.
Черкаські поліцейські почали проводити навчання з самооборони для жінок

“ Наші заняття пов`язані не лише з фізичними навантаженнями, ми готуємо і психологічно. Моделюємо різні непередбачувані ситуації в які може потрапити жінка, коли над нею вчиняють насилля. Відпрацьовуємо удари та як дати відсіч нападнику” , — каже майстер спорту міжнародного класу з боксу Олег Прудкий.
“Подібні заняття допоможуть жінкам не лише підтримувати фізичну форму, а й здобути навички в протистоянні сильнішому, а також вмінню захистити себе у надзвичайній ситуації”, — додає майстер спорту з бойового самбо Олександр Малюк.

Навчити прийомам самозахисту черкаські патрульні готові всіх охочих черкащанок. Головне, кажуть поліцейські, бажання, зусилля і не боятися.
27.10.2016 11:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter