4 осіб, які у Ватутіному забили до смерті рибалку, залишили під вартою ще на 10 діб

Сьогодні судили 4 осіб, які забили до смерті рибалку — 38-річного Вадима Білоуса. Їх залишили під вартою ще на 10 діб. Проти них порушено кримінальну справу за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
26 липня до місцевого жителя с. Чичиркозівки Черкаської області приїхало троє товаришів: один місцевий і двоє з сусіднього міста — Ватутіного. Після вечері чоловіки пішли на рибалку на місцевий орендований ставок .
- Увечері поставили сітку, а в сім годин ранку пішли знімати. Тут їх і зловили охоронці ставка, усіх завели в свою комірчину, - розповідає 34-річний Віктор Бондаренко, тимчасово виконуючий обов'язки начальника Звенигородського РВ з обслуговування м. Ватутіна та Звенигородського району. - Охоронець подзвонив до власника ставка — 51-річного черкаського підприємця. Той приїхав з трьома "спортивними" друзями. Хотів провчити хлопців, та трохи перестаралися. Вадим Білоус, 38 років, із Ватутіного, отримав тяжкі побої, втратив свідомість. Коли вони побачили, що чоловік без свідомості, почали тікати в Черкаси. Охоронцям наказали, щоб через півгодини подзвонили в лікарню й викликали швидку, сказали, що знайшли його біля ставка. Від сильного удару в голову стався крововилив, у Ватутінській міській лікарні йому зробили операцію, але до тями чоловік так і не прийшов.
Власника ставка було затримано у Черкасах разом із його товаришами, які зараз перебувають під слідством. За фактом нанесення тілесних ушкоджень, слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 (тяжкі тілесні ушкодження)Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Інна Іщук gazeta ua
31.07.2012 12:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter