Міськрада Черкас відмовилася розглядати проект Одарича по будівлі Бородая за драмтеатром

Міськрада Черкас відмовилася розглядати проект Одарича по будівлі Бородая за драмтеатром Під час сьогоднішньої сесії міської ради депутати відмовилися включити в порядок денний проект рішення про надання містобудівних умов та обмежень ЖБК «Резиденція-1». Як інформують у міськраді Черкас, відповідний проект (аби зберегти процедуру) вніс міський голова Черкас Сергій Одарич.

Водночас, він нагадав, що раніше заветував відповідне рішення виконкому, зважаючи на суттєву розбіжність наданих містобудівних умов і обмежень для зведення 12-поверхового житлового будинку позаду драмтеатру з тим, що наразі там будують.

Сьогодні остаточне слово з цього приводу мали сказати міські обранці. У свою чергу, секретар міської ради Олександр Радуцький закликав депутатів не підтримувати цей проект рішення та не розглядати його, бо він не отримав погодження у юристів Черкаської міської ради, а також з цього приводу не пройшло громадське обговорення.

Під час голосування пропозиція за включення до порядку денного проекту рішення про надання містобудівних умов та обмежень ЖБК «Резиденція-1»не набрала більшості голосів. За це висловився лише 21 депутат.
09.04.2015 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter