Черкаський автомайданівець пішов з конкурсної комісії при ОДА, бо "не має права оцінювати професіоналізм там, де не розуміється"

Черкаський автомайданівець пішов з конкурсної комісії при ОДА, бо "не має права оцінювати професіоналізм там, де не розуміється" Як інформують у Координаційній раді сил Майдану Черкащини, Анатолій Стеценко (ГО "Автомайдан-Черкаси") заявив про вихід із конкурсної комісії з кадрових призначень при ОДА через непублічність її роботи та непрофесійний підхід до фахових призначень.

- Членів комісії ніде не оприлюднюють, і це парадокс: сама комісія просить, щоб її склад оприлюднили на сайті. Кажуть, так на нас будуть тиснути. Ми досягли того, що принаймні почали оприлюднювати претендентів на посади. У постанові 2013 року про роботу комісії, іспит претендентами на посаду складається лише з письмовими відповідями. Тут же ввели додатково усну співбесіду. Але жоден з потенційних керівників не спромігся прийти і презентувати свою програму, бачення майбутньої роботи… Були і випадки, коли приймали заяви від претендентів з порушенням процедури.

Однією з причин виходу є і те, що комісію так і не зробили фаховою:

- Я не маю морального права оцінювати професіоналізм людини іншого напрямку, в якому я не розуміюсь. А були випадки, коли комісія не мала жодного фахового члена комісії, - коментує Анатолій Стеценко.

Члени КРСМЧ вже просили замість однієї постійної конкурсної комісії створювати їх окремо по напрямкам, адже претендентів на посади різних структурних підрозділів мають оцінювати відповідно кваліфіковані члени комісії. На останньому зібранні Громадської ради активістами КРСМЧ був запропонований варіант: частково постійний склад комісії, а частково – змінний фаховий. Утім, Олег Ткаченко на це поки так і не погодився.
25.12.2014 09:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter