В Одарича підозріло радіють, що суд повернув у муніципальну власність музшколу №1

Як інформують у Черкаському МВК, 16 травня постановою Київського апеляційного господарського суду до комунальної власності міста повернуто приміщення Черкаської музичної школи №1 ім. Лисенка. Як повідомила головний спеціаліст-юрисконсульт відділу судового супроводу Лідія Літовкіна, яка виграла цей суд, це – справжня перемога Черкаської міської ради у боротьбі за приміщення Черкаської музичної школи №1. Судовий спір про його повернення у власність громади міста тривав ще з 2006 року.
Лідія Віталіївна розповіла, що будівля цього навчального закладу вибула з комунальної власності поза волею Черкаської міської ради. Свого часу його продала ТОВ «Будівельні технології» Соснівська районна рада.
У суді першої інстанції справу за позовом прокурора м. Черкаси в інтересах Черкаської міської ради до ТОВ «Будівельні технології» про витребування з незаконного володіння Черкаської музичної школи №1 ім. Лисенка виграти не вдалося. Господарський суд Черкаської області під головуванням судді Скиби Г.М. відмовив у задоволенні позову.
Цього тижня Київський апеляційний господарський суд скасував це рішення та прийняв нове, яким задовольнив позов про повернення майна до комунальної власності міста. Рішення суду набрало законної сили з моменту його проголошення.
Наступним кроком буде реєстрація майна в БТІ. Приміщення музичної школи і надалі використовуватиметься за призначенням.
В Одарича підозріло радіють, що суд повернув у муніципальну власність музшколу №1
17.05.2012 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter