Черкаські майданівці зірвали засідання черкаського виконкому (відео)

Представники «Самооборони», «Автомайдану», «Громадського Блокпосту», «Ультрас Черкаси» та «Свободи» зірвали засідання виконавчого комітету. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

За словами представника «Самооборони» Івана Кієнка вони прагнуть не допустити до роботи людей, які працювали на «Партію Регіонів».

– Це Ромашов, Беззубенко та Райков. Це люди, які заходили в кабінет до Тулуба, як до себе додому. Це люди, які не пройшли люстрацію, бо їм це не цікаво. Вони вважають, що не потрібно звітувати перед народом.

Коли міський голова Сергій Одарич спробував завезти на засідання члена виконкому Володимира Ромашова - сталася штовханина. Представники громадськості перекрили вхід до зали та недопустили ні міського голову, ні Ромашова.

Міський голова Сергій Одарич називає блокування виконкому варварством та насиллям.

– Особливо сумно, що керують цими процесами кілька представників громадськості, які претендують на посади у виконавчому комітеті. У виконкомі треба працювати головами, а вони думають працювати м’язами.

Також Сергій Одарич зазначив, що після сьогоднішньої акції, не вноситиме цих представників до складу майбутнього виконкому.

27.08.2014 09:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter