Черкаський водоканал розіб`є сквер "Водограй" на честь власного 100-річчя

КП «Черкасиводоканал» вирішив зробити подарунок місту до свого столітнього ювілею, який підприємство відсвяткує у жовтні. Як інформують на підприємстві, біля адміністративної будівлі Водоканалу, на розі вулиць Ватутіна та Громова, для містян збудують сквер із символічною назвою «Водограй».
Черкаський водоканал розіб`є сквер "Водограй" на честь власного 100-річчя

Нині працівники «Черкасиводоканалу» власними зусиллями облаштовують пішохідний фонтан у формі сонця. Серце фонтану складатимуть 9 стилізованих водопровідних люків (один у центрі, решта –довкола нього), які розміщено у колі діаметром 12 метрів. Конструкція фонтану передбачає розміщення чаші на рівні із землею. Вода у ньому буде подаватися ніби із-під ніг, а рівень висоти подачі води регулюватимуть залежно від погоди.

- Працівники Водоканалу, що залучені до облаштування скверу, будують його із гарним настроєм, вкладають у нього душу, адже хочеться, щоб це «сонце» дарувало радість нашим споживачам, – розповідає начальник ремонтно-будівельної дільниці підприємства Геннадій Тамаз. – Своєю чергою, люди, що проходять повз будівництво, дізнавшись про такий подарунок для них, не стримують свого захоплення.

По всьому скверу буде встановлено напівкруглі лавки з накриттям, облаштують пішохідні доріжки та газон. «Водограй» запланували створити давно – ще минулого року на цій ділянці території було підготовлено інженерні комунікації. А вже у квітні цього року розпочато роботи з благоустрою та побудови чаші фонтану.

- Ми помітили, що до Водоканалу після роботи приходять відпочивати родинами, тож, думаю, такий подарунок буде до душі черкасцям. Адже сквер «Водограй» стане ще одним постійним місцем відпочинку для наших споживачів, – зазначає директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко. – Тим паче, дарувати городянам подарунки – то вже традиція нашого підприємства. На 90-річчя встановили скульптуру дяді Васі, на 95 років поставили лавки, які і досі користуються популярністю.
08.08.2014 14:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter