У міськраді Черкас відбулося громадське обговорення кандидатів у члени виконкому

У міськраді Черкас відбулося громадське обговорення кандидатів у члени виконкому Понад три години тривало у вівторок, 15 липня, представлення представникам громадських організацій кандидатів на посади: секретаря Черкаської міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та членів міського виконавчого комітету на громадських засадах. Про це інформують у міській раді Черкас.

Із власним баченням виконання обов’язків секретаря міської ради ознайомив учасників зібрання кандидат на цю посаду Андрій Кондратенко.

Що корисного для розвитку нашого міста зможе зробити на посаді першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради розповів кандидат на цю посаду Владислав Вакуленко.

Як налагодити роботу комунальної сфери міста у новому опалювальному періоді та яким чином діяльність комунальних підприємств зробити більш ефективною розкрив загалу кандидат на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Гончаров.

Кандидат на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола Кудрявцев поділився із представниками громадськості своїми планами щодо поліпшення стану безпеки міста і громадян, а також з удосконалення надання послуг ЦНАПом.

Із-за відсутності ще одного кандидата на посаду міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Ільченка, охарактеризували його громадському загалу його однопартійці.

Це, власне, всі кандидати, запропоновані до складу виконкому міським головою Сергієм Одаричем.

Кілька громадських організацій: «Автомайдан Черкаси», «Громада Черкащини», «Громадський блок-пост», «Комітет по боротьбі з корупцією», «Правий сектор», «Самооборона майдану», «Ультрас Черкаси» та «Щит Черкаси» запропонували до складу міського виконавчого комітету на громадських засадах трьох узгоджених кандидатів: Івана Кієнка, Анатолія Рекуна (від «Люстраційного комітету») та Олексія Романова.

Своїх кандидатів рекомендували громадському зібранню ще низка громадських організацій. Так, ГО «Демократичний Альянс» – Вікторію Супрунову, ГО «Захисник» – Костянтина Стратілатова, громадська рада при УМВС – Сергія Марченка, Всеукраїнська екологічна ліга – Ольгу Галушко, Черкаська обласна благодійна фундація «Паритет» – Сергія Гончара, Всеукраїнська мережа людей, які живуть із ВІЛ/СНІД – Олену Стрижак, Черкаське міське товариство із захисту навколишнього середовища – Віктора Мисника, ЧММГО «Демократичні перетворення в Україні» – Михайла Малініна, ГО ЧМО «Народний контроль» – Євгенія Єзика.

Відразу три громадських структури: міська профспілкова організація «Солідарність», Ресурсний центр «Анго», регіональне відділення спілки підприємців малих середніх та приватизованих підприємств України рекомендують до складу міського виконавчого комітету на громадських засадах Ольгу Ракову.

Черкаський «Бізнес-клуб», міська профспілкова організація працівників і підприємців торгівлі та послуг «Єдність» делегували свого кандидата до міськвиконкому – Зою Максимчук.
16.07.2014 09:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter