Через гідравлічні випробування 47 черкаських будинків залишаються без гарячої води

Через гідравлічні випробування 47 черкаських будинків залишаються без гарячої води У зв’язку з проведенням планових гідравлічних випробовувань сьогодні 47 будинків у Черкасах залишаються без гарячої води.

Як інформують у міській раді Черкас, загалом від початку гідравлічних випробовувань на мережах Черкаської ТЕЦ та КП «Черкаситеплокомуненерго» сталося понад 150 поривів. Зокрема, на теплових магістралях Черкаської ТЕЦ виявлено 30 аварійних ситуацій, з яких 23 – вже ліквідовано. Тоді як на розподільчих мережах КП «Черкаситеплокомуненерго» зафіксовано 121 порив, на 74-ьох з них вже усунуто пошкодження.

Головний інженер Черкаської ТЕЦ Михайло Лазірко розповів, що зараз ремонтні бригади підприємства працюють над усуненням аварійних ділянок на магістралях, які пролягають по вулицях Гагаріна, Героїв Дніпра, а також на розі вулиць Благовісна та Паризької Комуни, де виникли значні пориви.

– У зв’язку з пошкодженнями магістральних тепломереж, які трапились вчора по вул. Гагаріна та Героїв Дніпра, тимчасово десять будинків у мікрорайоні «Митниця» без гарячої води. Проте вже до понеділка ми плануємо завершити усі роботи на зазначених ділянках та подати теплоносій в оселі черкасців, – відзначив Михайло Орестович.
09.07.2014 16:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter