Не фінансуй агресію Росії проти України! 15 травня в Черкасах пікетуватимуть АЗС Лукойл

Не фінансуй агресію Росії проти України! 15 травня в Черкасах пікетуватимуть АЗС Лукойл У четвер, 15 травня, активісти громадянського руху «Відсіч» проведуть у Черкасах акцію на АЗС Лукойл на вулиці Смілянській 124-Б. Учасники акції у символічний спосіб продемонструють, що купівля бензину на російських заправках — це фінансування російської військової агресії проти України.

Організатори заходу пояснюють, що, заправляючись на російських АЗС, багато хто з українців не усвідомлює, що нафтовий бізнес поруч із газовим є основним джерелом доходів Російської Федерації — країни, що вже окупувала частину української території та прагне поневолити всю Україну. Цей бізнес особисто контролює російський фюрер Путін, він спрямовує доходи з продажу бензину на подальше загарбання України, на вбивство українських вояків та мирних громадян. Отже, купуючи російський бензин, українські водії фактично стають співучасниками цих убивств.

Щоб пояснити українським громадянам увесь масштаб загрози від купівлі російського бензину, активісти вдадуться до дійства в стилі екшн, одним із персонажів якого буде загарбниця Росія.
14.05.2014 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter